TEST-Kimia klasa 11

(0 vlerësime)
Pa pagesë
man-computer-filling-online-questionnaire-form-survey-vector-flat-concept-feedback-questionnaire-online-survey-report-illustration_53562-6152

 

SI TË REGJISTROHENI PËR TESTIN E KIMISË

Veçoritë e kursit

  • Mësimet 0
  • Testet 1
  • Kohëzgjatja 50 minuta
  • Niveli I mesëm
  • Gjuha Shqipe
  • Studentë 0
  • Vlerësimet Po
Prof. Islam Zuzaku ka mbaruar Fakultetin e Shkencave Matematiko-Natyrore në Departamentin e Kimisë, në Prishtinë. Është magjistër i shkencave të kimisë dhe kandidat për doktor shkence. Ka punuar në disa shkolla fillore dhe në shkollën e mesme të mjekësisë, kurse, aktualisht, punon në gjimnazin natyror "Xhavit Ahmeti" në Gjilan. Prof. Islami është ekspert i përpilimit të testeve, duke qenë, për tetë vjet, bashkëpunëtor i MASHT-it dhe përpilues i testit të maturës dhe shumë testeve të tjera për maturantë, të cilët synojnë të regjistrohen në mjekësi, farmaci, stomatologji etj. Nxënësit e prof. Islamit sot janë studentë të dalluar nëpër universitete të ndryshme ose janë kuadro të suksesshëm në profesionet tyre. Gjithashtu prof. Islami është edhe trajner i mësimdhënësve në programin "Mësimdhënia e lëndëve shkencore", i certifikuar nga GIZ-i dhe MASHT-i.

Vlerësimet

Vlerësimi mesatar

0
0 Vlerësimi

Vlerësim i detajuar

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Pa pagesë