PYETJET E SHPESHTA

Ne do t'i përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja

Ju duhet të jeni mbi 13 vjeç, për t'u regjistruar dhe ndjekur njërin nga kurset tona.
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.
It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using 'Content here, content here', making it look like readable English.
Po, kursin të cilin e bleni ju, ai përditësohet me mësime të reja, teste dhe materiale tjera sipas nevojës.
Po. Ju mund të bëni pyetjen te mësimi të cilin jeni duke e përcjellur dhe do të merrni përgjigjen nga profesori i lëndës.Te rubrika e komenteve e cila është interaktive mund të komunikojnë të gjithë studentët që e ndjekin atë kurs.
Nëse keni ndonjë pyetje teknike rreth kursit, ju mund të shkruani në email adresën: [email protected]
Missing mobile purchase
If you purchased a course on iOS or Android, it's possible that the course was not registered to your account. Please email your purchase receipt to [email protected]
Multiple e-mail accounts
If you use multiple e-mail accounts, or have a Facebook or Google account, try logging in with the associate e-mail addresses.

Nuk e gjetët përgjigjen?